در طراحی اداری پروژه شرکت رسا صنعت که در حوزه تولید کاغذ فعالیت دارند دارای محدودیت های کالبدی بودیم و با توجه به اینکه این ساختمان کهنه ساخت است و سیستم سازه ای آن به صورت دیوار باربر می باشد ، دیوار های باربر پروژه در مرکز بنا قرار دارند . ریز فضاها را حول نقطه مرکزی که قسمت تقسیم فضایی است جایگذاری کردیم و رسپشن و فضاهای خدماتی ( سرویس و آبدارخانه ) در کور مرکزی ( یعنی در قسمت نزدیکی دیوار حمال ) قرار گرفت .
با استفاده از فلاور باکس برای فضاهای خدماتی ایجاد محرمیت کردیم که 2 کاربرد برای این فلاور باکس مد نظرمان بوده کاربرد اول جهت تلطیف فضا توسط بافت گیاهی و کاربرد دوم ایجاد محرمیت فضای خدماتی . در پلانی که در نظر گرفتیم دسترسی به لنداسکیپ را به راحتی برای تمامی کاربران ایجاد کردیم .
از آنجایی که کار این شرکت تیمی می باشد دکوراسیون داخلی و چیدمان فضای مورد نظر کارمندان را به صورت پلان بازطراحی کردیم که فضا را باز تر کرده و هم فضای کارگروهی مناسبی ایجاد گردید . برای استراحت اعضا یک فضای نشیمن گروهی در نظر گرفته شد که در قسمت کارکنان قرار دارد واز نظر دسترسی مناسب است .
در فضای مدیریت با ایجاد یک دیوار مرکزی فضا را به دو بخش خصوصی و عمومی تقسیم کرده و تلویزیون را با قابلیت چرخش 360 درجه روی این دیوار قرار دادیم که هم قابل استفاده از فضای مدیریت و کنفراس باشد هم در فضای rest قابل مشاهده باشد . برای اتاق مدیریت ریز فضاهای بایگانی ،کنفرانس، سرویس مجزا و rest خصوصی در نظر گرفتیم که تقسیم فضایی برای مدیریت ایجاد گردید.
در کانسپت این بنا از نرم بودن کاغذ استفاده کردیم و تمامی اتصالات و فرم ها را با توجه به ماهیت کاغذ ، فرم کرو در نظر گرفته شده که الگو کاغذ در تمامی فضا قابل مشاهده باشد . در قسمت رسپشن با توجه به الگو کلی فضا دو آلترناتیو ارائه گردید که هر دو آنها دارای عملکرد زیباشناختی و کاربردی می باشند و با کانسپت و تمامی فضا ها در ارتباط بوده که در عین یکپارچگی با تمامی اجزا ، رسپشن را شاخص تر کرده است . از آنجایی که فرم کانسپت کرو انتخاب شد ؛ برای ایجاد حس تعلق و گرمی در این پروژه از طاق ها در کریدور استفاده کردیم که فضای حرکتی را از فضای اداری جدا کند و ریتم مناسبی به فضا ببخشد . در بازسازی بخش مدیریت 2 طاق به هم پیوسته ایجاد کردیم که القا کننده حس انعطاف کاغذ در فضا بوده و جدا کننده دو فضای خصوصی و عمومی در این بخش باشد و استند تلوزیون را بر روی این دیوار قرار دادیم .
تمامی بازشوها به صورت کرو در نظر گرفته شد و موجب به وجود آمدن فضایی گرم و مناسب گردید که یادآور معماری سنتی ایرانی است که با توجه به قدمت بنا انتخاب درستی است . در فضای نشیمن باز از این بازشو استفاده کردیم تا سیالیت فضا را افزایش داده و دید بصری مناسبی ایجاد کنیم .
با توجه به حوزه فعالیت این شرکت از متریال های سفید جهت القا حس کاغذ و متریال آبی را به قصد تلقین حس جوهر روی کاغذ استفاده کردیم . برای کف سازی با ایجاد زون بندی فضایی از متریال های متفاوتی به کار بردیم . برای ایجاد حس گرما در فضا از موکت اداری در قسمت کارکنان و مدیر استفاده کردیم .
نورپردازی ها را به صورت نور نقطه ای و نور مخفی تعبیه کردیم که موجب افزایش تمرکز و القا حس عمق در دکوراسیون داخلی اداری می شود که فرم های استفاده شده در بنا را تحت تاثیر قرار ندهد .