دکور مغازه چیست؟
دکور مغازه خصوصا ویترین جلو مغازه اولین چیزی است که در زمان ورود مشتری به مغازه جلب توجه می کند. مشتری با مشاهده دکوراسیون داخلی مغازه تصمیم می گیرد که در مغازه بماند یا سریعا محیط را ترک کند. در نتیجه می توان گفت طراحی دکوراسیون مغازه تاثیر زیادی روی میزان فروش دارد. در صورتی که طراحی دکوراسیون داخلی مغازه و چیدمان ویترین جلوی مغازه جذاب باشد بدون تردید اغلب افرادی که از کنار مغازه عبور می کنند سبک طراحی دکور و چیدمان ویترین توجه آن ها را به سمت خود جلب می کند و ترجیح می دهند وارد مغازه شوند. بنابراین بهتر است صاحبان مشاغل مختلف برای طراحی دکوراسیون داخلی مغازه هرچند کوچک حتی برای دکور مغازه 12 متری خود وقت بیشتری را بگذرانند تا به نتیجه دلخواه شان برسند.
آیا طراحی دکور مغازه روی جذب مشتری تاثیرگذار است؟ این سوال ممکن است به ذهن افراد زیادی خطور کند. در پاسخ به سوال مذکور باید بگوییم که دیزاین داخلی مغازه به صورت جذاب و زیبا حتی دکوراسیون مغازه خیلی خیلی کوچک باعث می شود تا تعداد مشتریان افزایش پیدا کنند. در نتیجه بهتر است شما در زمان طراحی دکوراسیون داخلی مغازه و تزیین ویترین مغازه دقت و حساسیت لازم را به خرج دهید. در صورتی که تمایل دارید با اصول طراحی دکور مغازه آشنا شوید بهتر است تا پایان این مطلب همراه هیرادانا باشید.
جهت بازدید، مشاوره رایگان و سفارش طراحی داخلی و اجرای دکوراسیون مغازه یا دکوراسیون داخلی تجاری خود با شماره های 09125754921 و 021-44274146 تماس حاصل فرمایید.
جهت مشاهده نمونه کارهای هیرادانا به بخش پروژه ها در سایت مراجعه کنید.
قیمت دکور مغازه چگونه تعیین می شود؟
از مهم ترین عوامل تاثیرگذار روی قیمت نهایی دکور مغازه می توان به موارد زیر اشاره کرد:
1. ایده مشتری برای طراحی دکور و ویترین مغازه
2. متراژ مغازه و ویترین ( قیمت طراحی دکور مغازه خیلی کوچک با قیمت طراحی دکوراسیون برای مغازه بزرگ متفاوت است.)
3. نوع کالا و محصولات
4. ارائه خدماتی نظیر ساخت کمد دیواری، طراحی ویترین ها و قفسه های خاص، چیدمان کالاها و محصولات در فضای داخلی مغازه، پارتیشن بندی، نورپردازی، آینه کاری و...
5. نوع کسب و کار و...
اصول طراحی دکوراسیون مغازه
در زمان انجام طراحی دکوراسیون مغازه به نکات زیر توجه داشته باشید:
1. طراحی دکور جذاب برای ویترین مغازه
2. به کار بردن رنگ های مناسب برای طراحی دکور
3. طراحی دکوراسیون جذاب برای قسمت ورودی مغازه
4. توجه به چیدمان قفسه ها و محصولات در فضای داخلی مغازه
5. استفاده از تابلوهای حراج و... در ویترین مغازه
6. منظم نگه داشتن فضای مغازه
اجرای دکور مغازه
شرکت دکوراسیون داخلی هیرادانا با فعالیت موفق خود در زمینه طراحی داخلی و اجرای دکوراسیون مدرن و دکوراسیون کلاسیک مغازه و طراحی دکوراسیون تجاری با تکیه بر تجارب گذشته و خلاقیت و نوآوری و تکنولوژی های نوین در عرصه طراحی و اجرا توانسته پروژه های بسیاری را به انجام برساند.
طراحی داخلی مغازه کوچک را چگونه انجام دهم؟
برای طراحی دکوراسیون مغازه کوچک باید دقت و مهارت کافی را داشته باشید. در صورتی که مهارتی در زمینه طراحی دکور مغازه خیلی کوچک ندارید بهتر است از طراحان دکوراسیون داخلی کمک بگیرید. طراحان دکوراسیون داخلی همواره تلاش می کنند که دکور مغازه را به گونه ای طراحی نمایند که مشتریان زیادی را جلب کند. طراحان در زمان انتخاب رنگ ها، چیدمان کالاها و محصولات و... حساسیت زیادی را به خرج می دهند.
7 نکته ضروری در زمان طراحی دکوراسیون مغازه کوچک :
1. طراحی ویترین برای مغازه ( برای طراحی و تزیین ویترین مغازه می توانید از انواع مدل ویترین مغازه الگوبرداری نمایید.)
2. طراحی دکوراسیون داخلی مغازه
3. توجه به رنگ بندی فضای داخلی مغازه
4. قفسه بندی و پارتیشن بندی مغازه
5. اجتناب از شلوغ کردن فضای داخلی
6. طراحی نورپردازی برای مغازه کوچک
7. استفاده از رنگ های روشن و ملایم
دکور مغازه 12 متری را چگونه انجام دهیم؟
این سوال ممکن است در زمان طراحی دکوراسیون مغازه کوچک 12 متری ذهن شما را درگیر کند. در پاسخ به سوال مذکور باید بگوییم که اگر شما تمایل دارید فضای داخلی مغازه تان بزرگ و دلبازتر به نظر برسد بهتر است از رنگ های روشن و نورپردازی مناسب در فضای مغازه استفاده کنید.
یکی از بهترین ایده ها برای دیزاین داخلی مغازه های 12 متری قفسه بندی دیوارها می باشد. با انجام این کار می توانید از فضای مغازه حداکثر استفاده ممکن را داشته باشید. چیدمان محصولات و کالاها در فضای مغازه باید به درستی و به صورت منظم انجام شود. در صورتی که فضای مغازه شلوغ و نامنظم باشد مشتریان تمایلی نخواهند داشت که از مغازه شما خرید کنند.
فضای مغازه را قسمت بندی را کنید و به طراحی ورودی مغازه و تزیین ویترین مغازه نیز اهمیت زیادی بدهید. مدل ویترین مغازه هر چقدر جذاب تر باشد مشتریان بیشتری برای خرید جذب مغازه شما می شوند.
دکوراسیون داخلی مغازه
نمایش محصولات و اجناس شما در یک غالب زیبا و مکان مناسب به نحو چشمگیری می تواند در جذب مشتری و عرضه محصول شما تاثیر گذار باشد. دکوراسیون تجاری با جذب مشتری و میزان فروش ارتباط مستقیمی دارد و تاثیر زیادی در شهرت و موفقیت های برند و کار و تجارت مورد نظر دارد. زیبایی یک دکور تجاری علاوه بر زیبا کردن دکوراسیون مغازه برای کارکنان آن محیط نیز دارای یک وجه اجتماعی خوب و یک پرستیژ کاری بالا محسوب میشود.
یک ویترین متناسب با نوع محصولات میتواند در چگونگی کیفیت نمایش محصولات موثر باشد و همچنین نوع نورپردازی و تنوع آنها به نوبه ی خود می تواند در چشم گیر شدن دکوراسیون تجاری و محصولات اهمیت به سزایی داشته باشد.
برخی از محصولات برای دیده شدن نیازمند طراحی دکوراسیون داخلی با نورپردازی ویژه هستند که برای این کار احتیاج به اطلاعات آکادمیک در رابطه با روانشناسی رنگ ها و شدت نورها و تجربه عملی برای انتخاب آنها است که شرکت بازسازی ساختمان هیرادانا میتواند به شما کارفرمایان گرامی مشاوره و راهنمایی برساند.
برای چشم گیری بیشتر ویترین ها دیدگاه های زیاد و متفاوتی در این زمینه وجود دارد که به اختصار به توضیح هر یک از آنها میپردازیم.
بسیاری از برندهای خاص محصولات را در فروشگاهها با یک نمونه کار نمایش می دهند. شما می بایست در طراحی یک دکوراسیون داخلی خوب برای مغازه خود یک مشاوره قوی داشته باشید تا بتوانید بهترین گزینه را برای دکوراسیون داخلی مغازه انتخاب کنید تا بهترین نتیجه را از آن بر محیط خود ببینید. در طراحی دکوراسیون داخلی مغازه نکات بسیار زیادی وجود دارد که شما را دعوت می کنیم به دفتر شرکت بازسازی ساختمان و اجرای دکوراسیون داخلی هیرادانا مراجعه بفرمایید و یا برای مشاوره رایگان با کارشناسان هیرادانا تماس حاصل نمایید.
از جمله مواردی که باید در رابطه با دکوراسیون داخلی مغازه مورد توجه قرار داده شود این است که باید دقت شود شلوغی در اطراف جنس مورد نظر انتخاب را برای مشتری سخت می کند.
دیزاین ویترین مغازه
اولین نکته در طراحی دکوراسیون مغازه این است که تا می توانید ویترین مغازه را منظم و مینیمال دیزاین کنید تا توجه بیشتری را به خود جلب کند.
اگر مغازه شما در کنار خیابان است، در دیزاین ویترین، منابع نور را به شکلی تنظیم کنید که هم در روز و هم در شب، اجناس داخل ویترین به شکل کامل و با جزئیات، قابل مشاهده باشند.
اگر مغازه شما داخل پاساژ، بازار و یا مراکز تجاری است، ویترین را طوری طراحی کنید که بتوان به واسطه چند منبع نور کوچک، نور مورد نیاز را تأمین کرد.
اجناس را به شکلی در درون ویترین قرار دهید که با تم رنگی ویترین هماهنگ بوده ولی کاملاً بر آن منطبق نباشد. به عنوان نکته آخر در دیزاین دکوراسیون تجاری همواره این موضوع را مدنظر داشته باشید که نوع دیزاین بتواند رنگ و طرح اجناس را جلوهگر کند.
طراحی ورودی مغازه
طراحی قسمت ورودی مغازه را باید با توجه به متراژ مغازه انجام دهید. اندازه این ناحیه میتواند بین 5 الی 20 قدم باشد. برای مغازه های کوچک ورودی دو یا سه متری و برای فروشگاه های بزرگ این مورد میتواند تا 10 متر طراحی گردد.
ترجیحاً به وسیله نور های خنثی، نورپردازی قسمت ورودی را انجام دهید. به هیچ وجه از چراغ های چشمک زن و یا نئونی در اجرای دکوراسیون این ناحیه استفاده نکنید.
رنگهای مناسب در دکوراسیون مغازه
در انتخاب رنگ مناسب برای دکور مغازه، باید به مخاطبان خود توجه کنید و رنگ را بر اساس مخاطبان هدف برگزینید. اگر بیشتر مشتریان شما افراد مسن هستند، از رنگ های ملایم و کمرنگ نظیر آبی کمرنگ، کرمی، خاکستری و سفید استفاده کنید.
اگر اکثر مشتریان شما جوانان هستند بهتر است رنگ های براق و پر رنگ نظیر آبی، قرمز، سبز و یا ترکیب این ها با رنگ های خنثی را مورد استفاده قرار دهید.
اگر هدفتان فروش اجناس گران قیمت است، می توانید از رنگ های شاین و یا رنگ هایی نظیر سرمهای در دکوراسیون مدرن استفاده کنید تا جلوه ای لوکس ایجاد کند.
چیدمان اصولی در دکوراسیون داخلی مغازه
در دکوراسیون داخلی مغازه، کالا و اجناسی که فروش بیشتری دارند و یا ارزشمندتر هستند را در نقطه ای قرار دهید که بیشتر در معرض توجه مشتری باشد.
اجناسی که کمتر به فروش می رسند را در قفسه های پایین قرار دهید. سعی کنید اقلام و اجناس داخل مغازه را دسته بندی کنید تا مشتری به راحتی بتواند محصول را پیدا کند و سردرگم نشود.
طراحی و درنظر گرفتن مسیر حرکت مشتری در دکوراسیون داخلی فروشگاه و مغازه
دقت کنید که در دکوراسیون داخلی مغازه مسیر حرکت مشتری به شکلی طراحی شود که مشتری در بدو ورود به مغازه، به سمت اجناس هدایت شود.
کالا های پر فروش را در انتهای مسیر حرکت مشتری قرار دهید تا مشتری برای رسیدن به آن کالا ها مجبور به گذر از تمام مسیر و مشاهده باقی اجناس شود.
در طی مسیر صندلی قرار دهید تا بتواند در حین مشاهده و مقایسه اجناس توقف کنند.
طراحی بخش صندوق فروشگاه
ترجیحاً بخش صندوق مغازه را نزدیک در خروجی تعبیه و طراحی کنید. چون به طور معمول مشتریان پس از انجام خرید از مغازه خارج میشوند و به این ترتیب در مغازه ازدحام ایجاد نمی شود.
طراحی داخلی بخش صندوق در نزدیکی درب خروج، سبب می شود که از سرقت جلوگیری شده در صورت اقدام به سرقت نیز، فروشنده می تواند مانع این کار شود.
انواع طراحی دکوراسیون مغازه
در ادامه به نکاتی پیرامون اجرای دکوراسیون برای هر شغل می پردازیم:
کیف و کفش فروشی
اگر هدف شما فروش کیف و کفش لوکس است، اجرای دکوراسیون را به شکلی انجام دهید که جایگاه خاصی برای این اجناس وجود داشته باشد و آنها را شبیه یک اثر هنری خاص به نمایش بگذارید.
اگر هدف شما فروش کیف و کفش با قیمت متوسط است، می توانید از طراحی های مدرن نظیر کند و عسل و یا تکیه گاه های میله ای استفاده کنید.
سوپر مارکت
اگر متراژ فروشگاه شما زیاد است، از قفسه های باز و بلند راهرو بسازید. اجناس را بر این اساس طبقه بندی کنید تا از فضا به خوبی استفاده شود.
در صورتیکه متراژ فروشگاه شما کم است، می توانید دیوار های فروشگاه را به واسطه قفسه های فلزی بپوشانید و فضای بیشتری را در اختیار بگیرید. طراحی داخلی را به شکلی انجام دهید که کالا های پر فروش در پشت مغازه قرار گیرند.
لوازم الکتریکی و ابزار فروشی
دکوراسیون داخلی فروشگاه را بر اساس قیمت و رنگ کالا ها انجام دهید.
سعی کنید ابزارها را بر روی دیوار قرار دهید. مخصوصاً به دیوار سمت راست توجه ویژه ای داشته باشید. زیرا مشتری در بدو ورود اغلب به سمت راست مغازه مراجعه میکند.
ابزار های پر طرفدار را در بین باقی ابزار ها بچینید تا اجناس با فروش کم نیز دیده شوند.
لوازمخانگی
سعی کنید اجناس به شکلی در فروشگاه چیده شوند که مشتری بتواند با یک نگاه همه کالا ها را مشاهده کند.
کالا های بزرگ نظیر یخچال را در قسمت انتهای فروشگاه قرار دهید و کالا های کوچک را در قسمت ابتدایی چیدمان کنید.
از رنگ های روشن و خنثی نظیر خاکستری و سفید برای طراحی دکوراسیون داخلی فروشگاه لوازم خانگی استفاده کنید.
لوازم آرایشی
از رنگ هایی نظیر سفید و آبی کمرنگ در دکوراسیون مغازه استفاده کنید تا توجه مشتری از محصول اصلی منحرف نشود.
برای گروه های متنوع لوازم آرایشی، قفسه های مختلفی در نظر بگیرید و با نورپردازی ویژه برای هر قسمت، زیبایی محصول را به نمایش بگذارید.
موبایل فروشی
جدید ترین مدل ها را به وسیله میز های مخصوص در وسط فروشگاه قرار دهید تا مشتریان بتوانند به مشاهده و تست گوشی های جدید بپردازند.
باقی قسمت های دکوراسیون طوری طراحی شوند که مشتری دسترسی مستقیم به وسایل و محصولات نداشته باشد و این دسترسی صرفاً برای فروشنده که در پشت پیشخوان قرار دارد، آزاد باشد.
اجرای دکوراسیون رستوران و کافه
برای دیوار ها و ستون های کافه و رستوران از دیوار پوش های لوکس و زیبا استفاده کنید که متناسب با تم رنگی میز و صندلی ها باشد.
با استفاده از لامپ های تزیینی و منابع نور متعدد، فضا را نورپردازی کنید.
المان های مرتبط با فضای کافه و رستوران مانند صندلی ها، میز و حتی سطل زباله را متناسب با سبک خود (مدرن، سنتی یا ساده) انتخاب کنید.
فروشگاه پوشاک
برای فروشگاه لباس مردانه از رنگ های تیره و برای فروشگاه لباس زنانه و بچه گانه از رنگ های روشن استفاده کنید.
در طراحی داخلی طبقاتی بر روی دیوار تعبیه کنید که با قرار دادن لباس ها بر روی آن، تنوع رنگی کالا ها به نمایش دربیاید.
منابع نور را به شکلی در محیط قرار دهید تا مکان هایی که لباس در آن قرار می گیرد، مانند طبقات و رگال ها، نور بیشتری داشته باشند تا زیبایی لباس جلوهگر شود.
دکوراسیون داخلی قنادی
از ویترین هایی شبیه پیشخوان استفاده کرده و محصولات پرفروش را در ردیف بالا قرار دهید.
اگر متراژ فروشگاه شما کم است برای دیوار ها از رنگ های روشن استفاده کنید و اگر فروشگاه بزرگی دارید از ترکیب رنگ های تیره و روشن و یا رنگ های تیره به تنهایی استفاده کنید.
عطاری
گیاهان دارویی رنگ های متنوع و متعددی دارند، پس دکوراسیون را بارنگ های خنثی طراحی کنید.
برای طبقه بندی محصولات، مغازه را از قفسه های دیواری با متریال مختلف بپوشانید.
نورپردازی را به طور کامل در سر تا سر مغازه انجام دهید. به طوریکه همه اجناس به خوبی به نمایش درآیند.
سوپر گوشت
در اجرای دکوراسیون از یخچال ها و قفسه هایی استفاده کنید که مشتری در بدو ورود بتواند محصولات مختلف را مشاهده کند.
در کف فروشگاه از سرامیک یا پارکت مخصوص استفاده کنید که به راحتی قابل تمیز کردن و شستشو باشد.
از رنگ هایی برای طراحی استفاده کنید که با یخچال ها و محصولات تناسب داشته باشد.
آرایشگاه
قسمتی را برای رفت و آمد مشتریان در نظر بگیرید که عبور و مرور مانع کار آرایشگر نباشد. ترجیحاً از رنگ های شاین و روشن مانند صورتی شاین، آبی شاین، لیمویی و... استفاده کنید. در طراحی داخلی برای سالن اصلی و ایستگاه های کاری ، منابع نوری جداگانه در نظر بگیرید.
دکوراسیون مدرن فروشگاه لوازمالتحریر
با استفاده از طبقات و قفسه ها، دیوار ها را بپوشانید و اجناس را با توجه به تناژ رنگی و کاربرد دسته بندی کنید. بر روی پیشخوان، استند هایی قرار دهید که بتوانید لوازم کوچک را در آنجا بگذارید.
اگر فروشگاه شما بزرگ است راه هایی برای مشتریان تعبیه کنید که بتوانند به محصولات دسترسی داشته باشند. درصورتی که مغازه کوچکی دارید، پیشخوان هایی را قرار دهید که صرفاً فروشنده دسترسی آزاد به کالاها داشته باشد.
مغازه کریستال فروشی
به هیچ عنوان از رنگ های تند در طراحی استفاده نکنید، زیرا زیبایی ظروف را به شدت کاهش می دهند.
کالا ها را با فاصله در طبقات بچینید. طبقات را طوری در نظر بگیرید که قابلیت تحمل وزن ظروف و همچنین ایمنی لازم را داشته باشند.
یکی از مهم ترین فاکتور های اجرای دکوراسیون، استفاده از منابع نور سفید است که بتوان به وسیله آن زیبایی ظروف را به نمایش گذاشت.
طلا فروشی
به هیچ عنوان در طراحی داخلی طلا فروشی دسترسی مشتریان به اجناس را آزاد نگذارید. در طراحی ویترین و پیشخوان از متریالی استفاده کنید که به راحتی قابل شکستن نباشد. استفاده از رنگ های روشن نظیر سفید، کرمی و طلایی کمک میکند که زیبایی جواهرات بهتر نشان داده شود.
املاک
فضای مخصوص برای کار در نظر بگیرید تا عبور و مرور مشتریان در بحث های کاری تداخل ایجاد نکند. از پارتیشن های متحرک استفاده کنید تا در صورت لزوم دکوراسیون محیط را تغییر دهید. استفاده از رنگ هایی با تناژ ملایم و به صورت مات می تواند تأثیر مثبت بر افراد داشته باشد.
راهکار چیدمان مغازه های کوچک
بیشتر چیدمان را به صورت عمودی انجام دهید و سعی کنید قفسه ها و طبقات را تا جایی که امکان دارد بلند در نظر بگیرید.
دور تا دور مغازه را به واسطه طبقات بپوشانید.
از تمام پیشخوان های مغازه به عنوان دکور استفاده کنید تا بتوانید اجناس را به نمایش بگذارید .
انواع سبک دکوراسیون مغازه
دکور مغازه کلاسیک
در این مدل طراحی دکوراسیون مهم ترین عنصر در نقطه کانونی قرار گرفته و تمرکز بر روی آن است. عموماً در آن از رنگ های مرتبط با طبیعت استفاده میشود.
دکور مغازه مینیمال
طراحی دکوراسیون مینیمال با حذف کردن زوائد و عناصر غیر ضروری، تمرکز مشتری را به سمت محصولات اصلی هدایت میکند. در این طراحی معمولاً از رنگ های خنثی و رنگ سفید یا مشکی استفاده می شود که از لحاظ تناژ رنگی، زیبایی طرح از محصولات پیشی نگیرد و توجه مخاطب را منحرف نکند.
دکور مغازه مدرن
طراحی دکوراسیون مدرن بر عمل گرایی تأکید دارد و از تزیینات زیاد جلوگیری میکند. این سبک از بهترین شیوه های طراحی داخلی برای مغازه های کوچک است که در آن از عناصر نا متقارن و کاربردی استفاده می شود.
نورپردازی مغازه
دکوراسیون مغازه را طوری طراحی کنید که در طول روز نور عمومی فروشگاه به طور عمده، از طریق نور طبیعی خورشید تأمین شود.
برای این که در فضای فروشگاه روشنایی کافی وجود داشته باشد از منابع نور عمودی برای شب بهره مند شوید.
رنگ نور را به شکلی انتخاب کنید که تأثیری بر روی رنگ و طرح کالا ها نداشته باشد و مانع انتخاب درست مشتری نشود.
نور پردازی از سمت بالا و به صورت عمودی، سبب می شود که سایه بر روی اجناس ایجاد نشود و کالا به بهترین شکل موجود نمایان باشد.
دوربین مداربسته و امنیت مغازه و فروشگاه
دوربین های مداربسته را در زاویه هایی نصب و تنظیم کنید که موارد مختلف را تحت پوشش داشته باشند. لازم و ضروری است که بخش صندوق، درب ورود و خروج و قفسه اجناسی که مشتری به آنها دسترسی دارد، تحت پوشش دوربین ها قرار بگیرد.
دقت کنید دوربین های مداربسته دارای قابلیت دید در شب باشند تا بتوانند در نور کم نیز امنیت مغازه را تأمین کند.
متریال های متنوع در دکوراسیون مغازه
متریال فلزی
در طراحی دکوراسیون مغازه و فروشگاه می توان از متریال فلزی و ترکیب آن با شیشه استفاده کرد. تلفیق استیل و شیشه، باند های استیل و درزگیر های برنزی تأثیر بسزایی در جذابیت فروشگاه دارد. استفاده از این متریال می تواند شامل هزینه هایی برای برش، طراحی و جوش باشد که در نهایت سبب بالا رفتن هزینه می شود.
متریال چوبی
متریال چوبی متعددی وجود دارد که شرکت دکوراسیون از آن ها در طراحی داخلی مغازه استفاده می کند. ام دی اف انواع متفاوتی دارد و می تواند به صورت هایگلاس، کریستال یا ملامینه مورد استفاده قرار بگیرد. ام دی اف هایگلاس ظاهری براق و شیشه مانند داشته و می توان آن را در طراحی دکوراسیون داخلی مغازه مورد استفاده قرار داد. نوع دیگری از متریال چوبی وجود دارد که به واسطه رنگآمیزی با تم رنگی مغازه متناسب می شود. به عنوان روکش نیز می توان از روکش های طبیعی و یا روکش مصنوعی نظیر پی وی سی استفاده کرد.
قیمت دکور مغازه
اجرای دکوراسیون تجاری به واسطه تنوعی که در این صنعت وجود دارد کاری پیچیده و تخصصی بوده و لازمه ی آن، مراجعه به شرکت دکوراسیون و طراحی است. در صورت تمایل می توانید برای اطلاع از قیمت دکور مغازه،با توجه به متریال، سبک و رنگ مورد نظر، از کارشناسان مجموعه راهنمایی دریافت کنید.
از آینه در طراحی دکوراسیون مغازه استفاده کنید تا فضا دلباز تر به نظر برسد و همچنین نور پردازی را به وسیله لامپ های ال ای دی انجام دهید که فضای زیادی را اشغال نکنند.
نوآوری در دکوراسیون داخلی مغازه:
همواره طرح های نو و جدید برای مردم جذاب بوده و به سرعت طرفدار پیدا می کند. ساختار شکنی و تغییر دکوراسیون مغازه به شکلی متفاوت تر از دکورهای عمومی از نظر مردم جالب تر بوده وبه سرعت بخشیدن در پروسه ی شناخته تر شدن برند شما کمک زیادی می کند و این وجه تمایز باعث می شود مردم به یکدیگر اطلاع دهند و یکدیگر را در جریان مشاهدات جالب روزمره قرار دهند.
تاثیر رنگ بر دکوراسیون داخلی مغازه:
یک رنگ مناسب می تواند در برندینگ حرفه شما موثر باشد. خیلی خوب است که رنگ دکوراسیون شما با رنگ برندتان همخوانی داشته باشد. این مسئله یک شخصیت خاص به کسب و کار شما می دهد و شما را در بالا بردن اعتبار یاری می نماید.
نورپردازی در دکوراسیون داخلی مغازه:
دقت در نورپردازی نیز باعث می شود که مغازه و اجناس جذاب تر دیده شوند. استفاده از لامپ های دارای نورهای لایت و ال ای دی اگر توسط یک متخصص انجام گیرد می توان انتظار یک محیط چشم نواز را داشت.
به وسیله نورپردازی هایی که قابلیت کنترل دارند می توان جلوه های مختلفی در لحظات متفاوت به دکوراسیون مغازه بخشید.
مجموعه ی ما توانایی اجرای کلیه ی امور بازسازی ساختمان و تغییر دکوراسیون کلیه ی واحد های تجاری را با بهترین خدمان و کوتاه ترین زمان دارا می باشد.
برای بازدید و مشاوره رایگان با کارشناسان هیرادانا تماس بگیرید...
09125754921
روش چیدمان آزاد در دکوراسیون داخلی فروشگاه
اجرای این روش خلاقیت و تنوع بسیار زیادی را به همراه دارد. از ویژگی های چیدمان آزاد معمولا راهروهایی مستقیم به چشم نمی خورد و در کل محدودیتی برای این نوع چیدمان در رفت و آمد وجود ندارد و کاملا وابسته به سلیقه ی شخصی افراد می باشد. این امکان برای مشتری ها وجود دارد که کاملا آزادانه در تمامی بخش های فروشگاه گردش کنند و با هر چرخش توجه آنها به یک محصول تازه جلب شود. از مهمترین مزایای این روش امکان ایجاد سبک واقعی زندگی در آن است و به همین دلیل در بسیاری از فروشگاه ها از این نوع چیدمان استفاده می شود.
منطقه ی رهایی از بار فشار یا انتقال انرژی چیست؟
معمولا فاصله 10 الی 15 قدم ابتدایی در فروشگاه را به عنوان فضایی برای رهایی از فشار و یا انتقال انرژی ها در نظر میگیرند. در واقع خریدار فرصتی پیدا میکند تا از شلوغی هایی که خارج از فروشگاه با آن روبرو بوده مثل پارکینگ، خیابان و ... رها شود و تا حدودی بار منفی اشخاص از لحاظ روانی تخلیه شود. وسعت این فضا بستگی به اندازه های فروشگاه دارد.
آنچه در این منطقه در ذهن خریدار ایجاد می شود دارای اهمیت بسیاری است و همانگونه که در ابتدای مقاله توضیح دادیم یک دید کلی از فروشگاه که شامل رنگبندی، کلاس فروشگاه، نورپردازی و بسیاری موارد دیگرد در این فضای مکس در قسمت ورودی به مخاطب القا می شود به همین دلیل این بخش می تواند نوع دکوراسیون فروشگاه شما را نسبت به بقیه رقبا برتری بخشد یا آن را در ذهن مخاطب پایین تر بیاورد.
این منطقه به هیچ عنوان نباید شلوغ و پیچیده باشد و باید بتواند به مشتری ها قدرت انتخاب مسیر را بدهد تا به این ترتیب اعتماد مشتری ها به فروشگاه بیشتر بشود. لازم به ذکر است که باید توجه کنید که تمامی موارد و المان هایی که در این بخش قرار میگیرد با دقت بسیاری مورد بررسی خریداران قرار میگیرد.
ویترین و دکوراسیون مغازه یکی از مهم ترین عوامل جذب مشتری و فروش محصول است ، از این رو طراحی دکوراسیون مغازه اهمیت زیادی دارد.
عوامل زیادی در طراحی دکوراسیون مغازه دخیل هستند که مهم ترین آنها نوآوری در طراحی و توجه به نورپردازی و استفاده از رنگ های درست میباشد.
ساختار شکنی و تغییر دکوراسیون مغازه به شکلی متفاوت تر از دکورهای عمومی از نظر مردم جالب تر بوده و به سرعت بخشیدن در پروسه ی شناخته تر شدن برند شما کمک زیادی می کند.
یک رنگ مناسب می تواند در برندینگ حرفه شما موثر باشد. خیلی خوب است که رنگ دکوراسیون شما با رنگ برندتان همخوانی داشته باشد. این مسئله یک شخصیت خاص به کسب و کار شما می دهد و شما را در بالا بردن اعتبار یاری می نماید.
دقت در نورپردازی نیز باعث می شود که مغازه و اجناس جذاب تر دیده شوند. استفاده از لامپ های دارای نورهای لایت و ال ای دی اگر توسط یک متخصص انجام گیرد می توان انتظار یک محیط چشم نواز را داشت، به وسیله نورپردازی هایی که قابلیت کنترل دارند می توان جلوه های مختلفی در لحظات متفاوت به دکوراسیون تجاری بخشید.
شرکت دکوراسیون مغازه هیرادانا با سابقه درخشان خود در زمینه ی طراحی و اجرای پروژه های دکوراسیون مغازه املاک، دکوراسیون مغازه پوشاک و ... پروژه های ارزنده و شاخصی را به پایان برساند.
دکوراسیون تجاری | دکوراسیون مغازه | دکوراسیون مغازه پوشاک | دکوراسیون مغازه بوتیک | دکوراسیون ویترین مغازه | دکوراسیون فروشگاه | بازسازی منزل | بازسازی ساختمان | دکوراسیون داخلی | طراحی ویلا | بازسازی آپارتمان | بازسازی خانه | تعمیرات ساختمان | طراحی نمای ساختمان | بازسازی نما | دکوراسیون اداری | طراحی داخلی | اجرا دکوراسیون داخلی | دکوراسیون منزل