ایده های جذاب برای طراحی ویلا:
استفاده از زیرزمین با دیوارهای بلند
زیرزمین هر بنا از جمله قسمت هایی محسوب می شود که می تواند فضایی مرده و بدون هیچ استفاده ای باشد ولی اگر طراح ویلا از ترندهای روز دنیا در طراحی ویلا با خبر باشد، می تواند به این فضا جانی دوباره ببخشد. بسیاری از فضاهای رفاهی را می توان در زیرزمین جای داد که از جمله ی این فضاها می توان به استخر و سونا، فضای ورزشی، فضای بازی، فضایی دنج و خلوت برای مطالعه و ... اشاره نمود. همچنین می توان با طراحی دیوارهای بلند، فضاهای باز و وسیع، راه های ارتباطی خلاقانه با طبقات بالاتر و اختلاف ارتفاع در همان زیرزمین این فضا را تبدیل به فضایی مهیج و پرکاربرد برای افراد ساکن در این ویلا نمود.
طراحی پنجره های بلند
پنجره ها از جمله قسمت های یک ویلا می باشند که تاثیر زیادی در زیبایی و دلبازی آن دارند. استفاده از پنجره های سرتاسری و بلند که این روزا در سبک های مختلف طراحی ویلا به ویژه سبک مدرن ترند می باشد باعث می شود تا هم نور بیشتری به فضای داخلی وارد شود و هم تعامل میان فضای داخل و فضای خارج بیشتر شده و افراد بتوانند دید بهتری به چشم اندازها داشته باشند. همچنین المان های عمودی و کشیده باعث بزرگتر و فاخرتر دیده شدن ویلا نیز می شوند.
استفاده از تکنولوژی
استفاده از تکنولوژی و عناصری که باعث صرفه جویی در وقت، بهینه تر شدن انرژی و همچنین پیشرفته تر شدن ویلا می شود، این روز ها محبوبیت زیادی دارد. می توان از صفحات خورشیدی برای تامین انرژی ویلا، از سنسورهای هوشمند برای باز و بسته شدن درها و یا روشن و خاموش شدن چراغ ها و ... استفاده نمود.
انواع بخش ها در طراحی ویلا:
طراحی نما ویلا
طراحی نمای ویلا نسبت به طراحی نمای ساختمان های معمولی خلاقانه تر و آزادانه تر می باشد و علت این موضوع را می توان این نکته دانست که ویلاها در فضاهایی آزادتر و اصولا در طبیعت ساخته می شوند. همچنین دارای ابعاد بسیار بزرگتری بوده و جای کار بیشتری دارند. در شهرها اصولا قوانین مختلف شهرداری و مهندسی به ساختمان ها اجازه ی انجام بسیاری از طرح را نمی دهد در صورتی که در ویلاها این قوانین زیاد نمی باشند و دست طراح بسیار بازتر است.
به همین دلیل اصولا طراحی نمای ویلاها بسیار زیبا و چشم نواز بوده و حتی باعث زیبایی در کنار طبیعت نیز می شوند و خود را به خوبی در آن جای می دهند. البته که برای طراحی نما ویلا نیز نکات بسیاری باید رعایت شود و از جمله ی این نکات می توان به توجه به اقلیم و شرایط آب و هوایی منطقه، توجه به لنداسکیپ و طبیعت زمین و بستر ویلا و استفاده از آن، خلق زیبایی و طراحی خلاقانه برای آن، هماهنگ بودن طراحی نما با طراحی دکوراسیون داخلی و سبک معماری ویلا، استفاده از متریال های مناسب برای بستر و اقلیم و دیگر پارامترها و ... اشاره نمود.
طراحی محوطه ویلا
محوطه در ویلا دارای اهمیت بسیاری می باشد چرا که هم تاثیر زیادی در چشم انداز ویلا و ویوی آن دارد و هم در زیبایی کلی ویلا و دید افراد و کسانی که از ویلا استفاده می کنند تاثیر می گذارد. در طراحی محوطه ی ویلا باید به چند نکته دقت کنیم که از جمله ی این نکات می توان به سبک معماری ویلا و بستر ویلا اشاره نمود. از طرفی ویژگی هایی که باعث جذابیت و زیباتر شدن محوطه ی ویلا می شود ویژگی هایی مانند رعایت ریتم، استفاده از المان های شاخص، تاکید به قسمت ها و المان هایی خاص در محوطه، رعایت مقیاس و ایجاد تعادل، ایجاد زیبایی بصری در فضا و ... می باشند.
در واقع مهم است که تمامی عناصر و قسمت هایی که در محوطه ی ویلا طراحی می شود در هماهنگی کامل با یکدیگر و با خود ویلا باشند و با بستر و منطقه ای که ویلا در آن ساخته شده است نیز همخوانی داشته باشد. از طرفی باید رفاه و لذت بردن افرادی که از ویلا استفاده می کنند الویت قرار بگیرد به همین علت طراحی فضاهایی که باعث راحتی و رفاه بیشتر آن ها و خوش گذرانی آن ها می شود نیز می تواند نکته ای تاثیرگذار و مثبت باشد.
طراحی تراس و بالکن ویلا
تراس ها و بالکن ها را می توان از جمله فضاهای واسطه در ویلاها دانست. اصولا در طراحی ویلا این فضا را با مساحت بیشتری نسبت به خانه ها و ساختمان های معمولی طراحی می نمایند و به زیبایی و دلنوازی آن نیز اهمیت بیشتری می دهند. نکته ای که در طراحی تراس و بالکن ها در ویلا حائز اهمیت است این است که این فضا دارای اهمیت بسیاری بوده و می توان از آن برای زیباتر کردن ساختمان ویلا نیز استفاده نمود. چرا که هم به عنوان قسمتی از نما شناخته می شود و روی زیبایی آن از بیرون تاثیر می گذارد و هم با مبلمان کردن آن می توان فضایی دلنشین را برای نشستن و گذر اوقات صاحبین ویلا طراحی نمود. سبکی که ساختمان ویلا و نما به آن طراحی شده است روی چگونگی بالکن ها و تراس ها نیز تاثیر می گذارد.
طراحی آبنما در ویلا
آب همیشه جایگاه خاصی در معماری به ویژه در معماری ایرانی داشته است. با استفاده از آب کارهای فاخر زیادی به انواع سبک ها طراحی شده است و حتی در سبک مدرن نیز از این المان برای جلوه بخشیدن به فضا و خلق آثار تامل برانگیز استفاده کرده اند. آبنما را می توان یکی از المان ها و عناصری دانست که در ویلاها و کاخ ها از گذشته تا به امروز برای دلنوازتر و فاخرتر کردن فضا استفاده می شده است. اصولا آبنماها به عنوان عنصری مرکزی و یا تاکیدی و تاثیرگذار در محوطه ی ویلا طراحی می شوند و شاخص شناخته می شوند. به همین دلیل به این نکته باید برای طراحی آن دقت نمود. همچنین طرح و چگونگی آب نما ربط مستقیمی به چگونگی سبک معماری و نمای ساختمان دارد آبنماها همچنین می توانند به صورت های مختلف طراحی شوند. می توانند ماننده حفره ای در دل زمین، مانند یک حوضچه ی کوچک و ... طراحی شوند.
طراحی استخر در ویلا
استخرها را می توان به صورت های مختلف در ویلا طراحی نمود و چگونگی طراحی آن کاملا مرتبط با سبک ویلا و سلیقه ی کارفرما و طراح محوطه ی ویلا می باشد. انواع استخرها عبارتند از: استخر LAP، استخر دایره ای، استخر بدون فرم، استخر مخصوص غواضی و ... . استخرهای لپ استخرهایی هستند که اصولا برای ریلکس کردن و آرامش گرفتن طراحی می شوند. به همین دلیل قسمتی دنج از ویلا به آن ها اختصاص داده می شود.
همچنین این نوع استخر اصولا باریک بوده و اطراف آن خلوت می باشد. استخرهای دایره ای یا استخرهایی که بیضی شکل می باشند به دلیل اینکه زاویه ای ندارند می توانند راحت تر در دل فضا بنشینند. استخرهایی که فرم ندارند از جمله استخرهایی هستند که نمی توان در هر سبک ویلایی آنها را طراحی نمود و بستر مناسبی برای طراحی نیاز دارد. اینگونه استخرها به محوطه حس یونیک و طبیعی بودن را می دهد. استخرهای مخصوص غواصی نیز استخرهایی ساده و معمولی می باشند که در اغلب ویلاها طراحی می شوند. اینگونه استخرها اصولا یا در فضای خصوصی ویلا طراحی شده و یا در قسمتی از ویلا که مرتبط با فضاهای واسطه ی ویلا می باشد طراحی می شوند.
روف گاردن در ویلا
روف گاردن یا همان بام سبز را امروزه می توان به عنوان یک طبقه مجزا که اغلب بدون سقف می باشد در ساختمان ها شناسایی کرد. این فضا برای نشستن و گذراندن اوقات فراغت طراحی می شود به همین علت زیبایی آن اهمیت زیادی دارد.
در اغلب کشورها طراحی روف گاردن حتی در ساختمان های معمولی نیز جا افتاده است اما در کشور ما بیشتر برای طراحی ویلاها استفاده می شود. در طراحی روف گاردن ها می توان از مبلمان، گیاهان، عناصر تزیینی و حتی آلاچیق ها و یا فصاهایی سقف دار و بدون دیوار استفاده نمود.
روف گاردن ها دارای انواع مختلفی می باشند که از جمله ی آن ها می توان به روف گاردن های گسترده، روف گاردن های متراکم، روف گاردن های نیمه متراکم و ... اشاره نمود. بام سبز گسترده برای سقف های ویلاهایی طراحی می شوند که تحمل بار زیادی را ندارند به همین علت نیاز به تجهیزات خاصی ندارد. از ویژگی های این نوع روف گاردن این است که نمی توان همه نوع گیاه و درختی را در آن استفاده نمود. بام سبز متراکم اصولا هزینه ی بیشتری نسبت به بام سبز گسترده را صرف می کند. چرا که این نوع روف گاردن انواع گیاهان و خاک و آبیاری را استفاده می شود. درواقع می توان گفت در این نوع بام سبز بار زیادی به ساختمان وارد می شود به همین علت سقف ویلا باید به گونه ای باشد که بتواند این بار را تحمل نماید. بام سبز نیمه متراکم نوعی از بام سبز است که متعادل تر از دو نوع قبلی می باشد. درواقع نه بار سنگین بام سبز متراکم را به ساختمان ویلا تحمیل می کند و نه به اندازه ی بام سبز گسترده سبک می باشد.
طراحی پارکینگ ویلا
یکی از نکاتی که در طراحی پارکینگ برای ویلا باید رعایت نمود این است که علاوه بر طراحی پارکینگ خصوصی باید فضایی را نیز برای پارکینگ مهمانان در نظر گرفت. چرا که ویلاها اصولا فضاهایی هستند که صاحبین آن دوستان و آشنایان خود را نیز به آنجا دعوت کرده و نیاز است که رفاه آن ها نیز در نظر گرفته شود. برای طراحی پارکینگ بهتر است که فضایی مسقف در نظر گرفته شود اما در صورت کم بودن فضا می توان قسمتی از حیاط را نیز به آن اختصاص داد. همچنین این فضا باید به گونه ای باشد که ماشین ها بتوانند راحت از در ورودی به آن جا رفته و در فضاهای دیگر ویلا که فضای پیاده رو و چیدمان عناصر و ... می باشد عبور نکنند. این کار هم باعث سرعت بخشیدن به رفت و آمد ماشین ها و هم باعث عدم مزاحمت آن ها برای افراد و کاهش احتمال خطرات می کند.
طراحی پله های دکوراتیو در ویلا
یکی از قسمت های ویلا که تاثیر زیادی در طراحی داخلی می گذارد و اغلب طراحان سعی می کنند با منحصر به فرد کردن آن جلوه ای زیبا و خاص به طراحی داخلی ویلا ببخشند پله ها می باشند. به همین علت طراحی پله های دکوراتیو در ویلاها امروزه در سرتاسر دنیا ترند می باشد. برای طراحی پله ها می توان از عناصر مختلف و روش های مختلفی استفاده نمود. پله ها می توانند تک محور ، دو محور ، گرد و ... باشند و همچنین می توان از متریال شیشه، چوب، بتن، سنگ، فلز و ... برای آن ها استفاده نمود. علاوه بر خود پله فضاهای مربوط به آن نیز نقش زیادی در چگونگی آن و تاثیر آن در طراحی داخلی ویلا دارد. از جمله ی مهمترین این فضاها فضای زیرپله می باشد که در بسیاری از طراحی های امروزی از این فضا به عنوان فضایی دنج برای مطالعه، نگه داشتن یادگاری ها و دیزاین های خاص استفاده می کنند.
انواع ویلاها :
طراحی ویلا فلت
این نوع ویلا بیشتر در شهرک های ویلایی ساخته می شوند و درواقع به دلیل اینکه دارای یک طبقه بوده به آن ها فلت گفته می شود. این ویلاها نسبت به انواع دیگر ویلا به دلیل طبقه ی کمتر مصالح کمتر و ارتفاع کمتری دارند و همچنین فضاهای آن ها نیز اغلب کوچکتر و یا کمتر می باشد. البته تعداد طبقات لزوما نشان دهنده مساحت فضاها و کیفیت فضایی ویلا نیست چرا که ممکن است یک ویلای تک طبقه بسیار بزرگتر و شیک تر از ویلاهای چند طبقه باشد. این نکته کاملا بستگی به مساحت زمین مورد نظر و بودجه ی کارفرما و سلیقه ی کارفرما و طراح دارد.
طراحی ویلا دوبلکس
تفاوتی ندارد که مساحت زمین ویلا چقدر است به هر حال امروزه کمتر ویلایی به صورت یک طبقه ساخته می شود. اغلب ویلاها به خصوص آن هایی که دارای مساحت بزرگتری می باشند به صورت دوبلکس ساخته می شوند. فضای طبق اول و یا همان همکف این ویلاها دارای فضاهای عمومی تر مانند پذیرایی، آشپزخانه، سرویس های بهداشتی، ورودی و ... می باشد در حالی که اغلب فضای طبقه ی بالاتر را به فضایی نیمه خصوصی و خصوصی اختصاص می دهند. در این طبقه اغلب فضاهایی مانند نشیمن، فضای بازی، اتاق های خواب و حمام ها و ... طراحی می شود. همچنین بالکن ها در این فضا وجود دارند که مساحت زیادی را در بر می گیرند. این کار به طراح این اجازه را می دهد که بتواند با دست بازتر و خلاقانه تری فضاها را طراحی نموده و همچنین رفاه افراد را با طراحی فضاهای بزرگتر و بیشتر، بیشتر تامین نماید. ویلاهای دوبلکس اگر به صورتی که گفته شد طراحی شود اغلب دو طبقه به وسیله پله هایی دکوراتیو و زیبا در داخل خانه به یکدیگر راه پیدا می کنند اما اگر دو طبقه به صورت مجزا با تمامی امکانات و فضاها طراحی شوند به وسیله ی پله هایی خارج از ورودی به هم متصل می شوند.
طراحی ویلا به صورت تریبلکس
این نوع ویلا نیز شباهت های زیادی به نوع قبلی دارد و تنها تفاوت آن را می توان تعداد طبقات بیشتر دانست. در طراحی این ویلا نیز باید نکاتی مانند اقلیم، سبک معماری، سلیقه و بودجه ی کارفرما، متریال های مناسب، علایق و تامین رفاه افراد خانواده ی صاحب ویلا و ... در نظر گرفته شود.
گیاهان و درختان مناسب جهت استفاده در طراحی ویلا :
برای استفاده از گیاهان و درختان در طراحی محوطه ی ویلا اولین چیزی که لازم است بدانید این است که به طور کلی گیاهان شامل دو دسته می باشند که این دو دسته عبارتند از: گیاهان پوششی و درختان. تفاوت این دو در این است که گیاهان پوششی را می توان در همه جا کاشت به هر حال ارتفاع آن ها اغلب بیشتر از یک متر نمی شود و همچنین می توان به آن ها شکل هایی متفاوت داد. اما درختان در هر کجا که کاشته شوند دارای یک شکل خواهند بود و بسته به نوع درخت می توانند بسیار بلند و یا اندازه ای معمولی و حتی کوتاه داشته باشند.
چه نوع درختانی برای طراحی محوطه ی ویلا مناسب هستند؟
درختانی که معطر می باشند
این درختان برای فضاهای دنج، کنار درختان و گوشه ها و خلوت گاه هایی که در ویلا طراحی می شود بسیار مناسب است. دارای رایحه ای خوب بوده و باعث دلنشینی فضا می شود. از جمله درختان معطر می توان به درخت مگنولیا، درخت اقاقیا، درخت سروناز و درخت برگ بو اشاره نمود.
درختانی که دارای رشد سریع می باشند
این سری از گیاهان و درختان بیشتر مناسب افرادی می باشند که می خواهند بسیار سریع پس از ساخت و تحویل گرفتن ویلا فضایی سرسبز و با نشاط در آن داشته باشند. درواقع رشد سریع آن ها باعث زیبایی سریع محیط ویلا و تاثیر مثبت آن روی نما می شود و باعث فروش زودتر ویلا نیز می شود . از جمله ی این درختان می توان به درخت اقاقیا، درخت زیتون، درخت عرعر، درخت سرو نقره ای و توت آمریکایی اشاره نمود.
درختانی که میوه می دهند
بسیاری از افراد دوست دارند که از محیط ویلای خود استفاده ای مفید داشته و بتوانند درختانی بارور و میوه داشته باشند تا بتوانند از میوه های آن استفاده کنند. این درختان در یکسری فضول با شکوفه های خود باعث زیبایی محیط شده و بعد از آن نیز با داشتن میوه های رنگارنگ حسی ناب و زیبا را به محیط ویلا خواهد داد. علاوه بر آن همانطور که گفتیم این مزیت را نیز دارد که می توان از میوه های آن استفاده نمود.
انواع درختان :
درخت ابریشم قرمز
این درخت به گونه ای است که برگ های آن در طول شب بسته و در طول روز باز می شود. به همین دلیل جذابیت زیادی در فضا و برای افراد ایجاد می کند. برگ های درخت ابریشم قرمز به رنگ صورتی و قرمز می باشد.
درخت زیتون تلخ
درخت زیتون تلخ دارای ارتفاع زیاد و رشد نسبتا سریعی می باشد به همین دلیل برای ایجاد سایه بان در ویلاها بسیار مناسب است. همچنین دارای گل های زیبا و معطری است که در ماه اردیبهشت خود را نشان می دهند. باید دقت نمود که میوه های آن سمی بوده و از تابستان تا زمستان ماندگار است.
درخت غان قرمز
برگ این درختان همانطور که از نام آن مشخص است قرمز بوده و در تابستان به رنگ سبز در می آید که می تواند نکته ای جذاب و زیبا برای ویلا باشد.
درخت سرو
درخت های سرو را می توان در دسته به صرفه ترین درختان قرار داد. به آبیاری و توجه کمی نیاز دارد، در اغلب خاک ها رشد می کند و همیشه سبز می ماند. البته نکته ای که برای استفاده از این درخت مهم است بدانید این است که به نور بسیار زیادی برای رشد نیاز دارد به همین علت در تمامی مناطق نمی تواند به خوبی رشد کرده و زیبایی داشته باشد.
درخت توری
این نوع درخت از آنجایی که دارای یکسری گل های بنفش و قرمز بوده بیشتر به عنوان درخت تزیینی و دکوراتیو استفاده می شود. البته این نکته که مقاومت این درخت در برابر سرما زیاد می باشد نیز نکته ای حائز اهمیت بوده و سبب شده تا بتوان از این درخت در محوطه ی ویلا نیز بهره برد.
درخت بیدمجنون
درخت بیدمجنون را می توان از آن درخت هایی دانست که نمی تواند در هر نقطه و مکانی کاشته شود. چرا که ارتفاع این درخت می تواند از 9 تا 25 متر متغیر باشد و همچنین در تمام فضول سبز نمی باشد. این گیاه در برابر دمای پایین و سرما بسیار مقاوم است اما برای رشد به نور زیادی نیاز دارد و این نکته بسیار مهم می باشد چرا که علاوه بر رشد آن روی زیبایی و همچنین سلامت آن تاثیر می گذارد.
بازسازی ویلا با کمترین هزینه :
برای آنکه بازسازی یک ویلا را شروع کنید نیاز است در ابتدا متخصصین و کارشناسان ویلا را مورد بررسی قرار داده و ایرادات و آسیب هایی که ساختمان ویلا طی چند سال عمر خود دارا شده است را پیدا نمایند. همچنین در کنار بررسی ساختمان ویلا با بررسی نیازهای شما این افراد می توانند بهترین روش بازسازی با کمترین هزینه و بیشترین تاثیر را برای ویلای شما برگزیده و آن را عملی نمایند.
تغییر رنگ
یکی از راه هایی که به وسیله ی آن تغییری بزرگ با هزینه ای کم در فضا ایجاد نمود تغییر رنگ سطوح و عناصر مختلف می باشد. برای مثال می توان رنگ دیوارها، رنگ پرده و رو مبلی ها، رنگ میز و ... را در نشیمن و پذیرایی تغییر داد. همچنین در آشپزخانه می توان رنگ درب کابینت ها را تغییر داد که تاثیر زیادی به عنوان عنصر اصلی روی چگونگی این فضا می گذارد. در فضاهای خصوصی تر مانند اتاق خواب می توان رو تختی، پرده، میز و حتی رنگ فرش را تغییر داد. به طور کلی با تغییر چه کلی و یا چه جزئی می توان تاثیر زیادی روی محیط گذاشت و آن را طور دیگری جلوه داد.
تغییر پوشش سطوح
یکی از عواملی که روی کیفیت و چگونگی فضاها تاثیر می گذارند پوشش سطوح مختلف است. برای بازسازی کم هزینه ولی با تاثیر زیادی می توان پوشش کف، دیوارها و حتی سقف را تغییر داد. از پارکت های جدید برای کف، از کاغذ دیواری های مدرن تر و به روزتر برای دیوارها و از رنگ جدیدی برای سقف استفاده نمود. این کار باعث انتقال یک حس و حال نو را به فضا می دهد که به طور نامحسوس تاثیر خود را بسیار قوی می گذارد.
تغییر روش نورپردازی
تغییر چراغ ها، رنگ نورها و حتی زاویه تابش آن ها می تواند روی حس و حال محیط تاثیر بگذارد. در بازسازی کم هزینه ویلا حتی می توان کلید پریزها را تعویض نمود. شاید این نکات نکاتی بی اهمیت بنظر برسد اما مسلما ویلایی که همه چیز آن تکمیل و شیک می باشد اگر دارای کلید پریزهایی بی کیفیت و قدیمی باشد جلوه ی خوبی نخواهد داشت. می توان چراغ های سقف، چراغ های محوطه، لوسترها و تمام منابع نور را تغییر داد تا جلوه ای جدید به محیط بخشیده شود.
قیمت های طراحی و اجرای ویلا :
قیمت طراحی و اجرای ویلا به پارامترهای مختلفی بستگی دارد اما به هر حال برای طراحی تعرفه هایی وجود دارد که بسته به این پارامترها مانند منطقه طراحی، استانداردها، مساحت و ... ممکن است این هزینه متغیر باشد. از طرفی برای اجرای ویلا می توان از مقدار مشخصی تا بالاتر از آن را صرف نمود. چرا که با توجه به بودجه اولیه ی کارفرما ویلا طراحی می شود و هر چقدر که کارفرما بتواند هزینه ی بیشتری کند طراح و مهندس نیز می تواند مصالح مرغوب تری خریداری کند و ویلایی مستحکم تر و ایمن تر و زیباتر را به اجرا در بیاورد.
براورد قیمت طراحی ویلا، بازسازی ویلا و ساخت ویلای شما: 09125751921
سبک های رایج در طراحی ویلا
سبک مدرن
سبک مدرن یکی از محبوب ترین سبک های معماری و دکوراسیون داخلی و هنر در سرتاسر دنیا می باشد. به طوری که می توان گفت این سبک جزو چند سبک اول دنیا در این شاخه شناخته می شود. سبک مدرن به دلیل ویژگی های منحصر به فردی که دارد مانند سادگی، استفاده از ترندهای روز و تکنولوژی، استفاده از حجم ها و ترکیب حجمی های ساده و مکعبی، استفاده از رنگ ها و متریال ها به شکل محدود و ... توانسته است خود را بسیار جا بیاندازد. همچنین از جمله ویژگی های این سبک این است که دست معمار را برای طراحی بسیار باز گذاشته است به همین علت ویلاهای خلاقانه و با شکوه زیادی به این سبک در سرتاسر دنیا ساخته شده است.
سبک کلاسیک
سبک کلاسیک از قدیمی ترین و پر طرفدارترین سبک های معماری شناخته می شود. در طراحی ویلا این سبک طرفداران زیادی دارد چرا که باعث فاخرتر و با شکوه تر دیده شدن ویلا می شود. از آنجایی که این سبک به دلیل ویژگی هایی که دارد مانند استفاده از سنگ های قیمتی برای نما، استفاده از چوب در دکوراسیون داخلی ، استفاده از رنگ های گرم، توجه به ایجاد تعادل با رعایت تقارن و ... بسیار سبک با ارزشی شناخته می شود و همچنین از آنجایی که خود را در مساحت های بزرگ بسیار بیشتر نشان می دهد برای طراحی ویلا بسیار مناسب بوده به طوری که اغلب ثروتمندان جهان ویلایی به این سبک دارا می باشند.
سبک مینیمال
سبک مینیمال از آن دسته سبک هایی می باشد که شباهت های زیادی به سبک مدرن دارد اما نکته تفاوت این دو سبک در این است که سبک مینیمال دارای سادگی بیشتری در متریال و رنگ بوده و از المان ها و عناصر کمتری در نما و دکوراسیون داخلی استفاده می کند. از طرفی در سبک مینیمال می توان از احجام دیگر مانند دایره و بیضی و ... نیز استفاده نمود در حالی که در سبک مدرن بیشتر از احجام مکعبی و چهارگوش استفاده می شود.
سبک روستیک
سبک روستیک از سبک های پر طرفدار ویلاسازی می باشد و افرادی که بسیار خاص پسند بوده این سبک را برای ویلای خود استفاده می کنند.
- بعد از اجرای سربندی و اتمام سربندی و جوشکاری سقف، مرحله سفت کاری ویلا به اتمام و آغاز مرحله نازک کاری ویلا میشود که در ابتدا نصب فرم ها، پنجره ها، چهارچوب ها، تعمیرات سیاه دیوارها و سقفها و بعد از این مرحله انجام تاسیسات برق ویلا و برقکشی ویلا است که طبق نقشه مهندس و انجام لوله کشی ها و عبور لوله های سرد و گرم و شوفاژ و سرویس ها و آشپزخانه و اتاق ها میباشد.
- بعد از مرحله لوله کشی ویلا مرحله عایق کاری ویلا و یا ساختمان میباشد که باید عایق کاری آشپزخانه و سرویس ها و کف ویلا توسط عایق کار ایزوگام شود.
- بعد از عایق کاری ویلا نوبت مرحله کاشی کاری دیوارهای سرویس و آشپزخانه است که همزمان در همین مرحله سقف ویلا بسته به سلیقه کارفرما و یا صاحب ویلا اجرا میشود و میتوان سقف را از چوب روس، لمبه، کناف یا سقف کاذب سرویسها ( میل گرد ، رابیتس ) انجام داد.
- بعد از مراحل فوق مرحله سفید کاری دیوارهای داخلی و بیرونی ویلا انجام میگیرد، که دیوار ها توسط بنا با استفاده از مصالح پودر سنگ و سیمان سفید اقدام به سفید کردن میشوند.
- بعد از این مرحله کف سازی ویلا است که شامل نصب سرامیک، سنگ، یا لمینت و یا پارکت میباشد که نوع مصالح استفاده شده در کف ویلا بستگی به سلیقه کارفرما دارد. عموما جهت کاهش هزینه از سرامیک در کف ویلا و یا چنانچه مایل به هزینه ی بیشتری هستید میتوانید برای زیبایی کف سالن ویلا و یا اتاق خواب ویلا درشمال از لمینت و یا پارکت استفاده کنید.
- بعد از مراحل فوق نوبت به مرحله نصبیجات میرسد، که بعد از اتمام کف ویلا میتوان از نصب شومینه در داخل ویلا و نصب کلید و پریزها و چراغها و لوستر و نصب شیرآلات و توالت فرنگی، توالت ایرانی، روشویی، کمد دیواری و کابینت آشپزخانه ویلا نام برد.
- بعد از این نصبیجات، نوبت به نصب دربها و پنجره ها و شیشه های پنجره های داخلی ویلا و بیرونی ویلا و یا ساختمان میرسد و نصب پله بیرونی ویلا و یا ساختمان مرحله ما قبل آخر کار ساخت ویلا در شمال میباشد.
- و در آخر کار، نقاش ویلا با هنر نقاشی و خلاقیت و سلیقه کارفرما اقدام به نقاشی و پتینه کاری داخل ویلا و بیرون ویلا با نظر و مدیریت مهندس پروژه میکند.
شرکت معماری هیرادانا تلاش نموده است همواره با در نظر گرفتن امکانات موجود در بازار بیشترین نوآوری را در ساخت بناها و بازسازی و دکوراسیون داخلی داشته باشد و در اجرای پروژه ها از بهترین مصالح و مجرب ترین افراد استفاده نماید.
نکات جانبی در بازسازی ویلا
باتوجه به محوطه ویلایی و محیط زیبا و دلنشینی که دارا هستند، دربسیاری از موارد با توجه به نوع کاربری انتظارات افراد را برآورده نمیکنند.
اما امروزه به کمک بازسازی این مشکل به طور کامل حل شده است. بازسازی ویلا به شما کمک میکند قسمتهایی که دچار آسیب شده اند را از نو طراحی و اجرا کنید. بازسازی فقط به معنی کارهای ساخت و ساز و ترمیم بافت های فرسوده نیست. گاهی به معنی طراحی و اجرای یک محیط دلنشین و چشم نواز است.
مراحل بازسازی ویلا
1-بازدید محل توسط مهندسین طراح و اجرایی
2-کشیدن طرح کلی پروژه قبل از اجرا
کارهایی که در بازسازی ویلا می توان انجام داد:
جابجایی تیغه ها ودیوارهای جدا کننده
تغییر سقف
تغییر و بازسازی تاسیسات و لوله کشی
تغییر وبازسازی سیستم برق و نورپردازی
تغییر در متریال کفپوش
تغییر ویا اجرای شومینه
تغییر در آشپزخانه و کابینت ها
تغییر در سرویسهای بهداشتی و حمام
تغییر و تعویض درب ها و پنجره ها
تعویض دستگیره ها
تعویض شیرآلات
تعویض کلید و پریز ها
نقاشی اجرای کاغذ دیواری واستفاده از متریال های دکوراتیو
تجهیز مکان به کابل شبکه
تجهیز فضا به سیستم مداربسته و دزدگیرو سیستم های هوشمند و........
جهت بازدید و مشاوره با شماره ی 09125754921 تماس حاصل فرمایید
بازسازی ساختمان | طراحی ویلا | ساخت ویلا | بازسازی منزل | دکوراسیون داخلی | بازسازی آپارتمان | بازسازی خانه | تعمیرات ساختمان | طراحی نمای ساختمان | بازسازی نما | اجرا دکوراسیون داخلی | کابینت آشپزخانه | کناف و سقف کاذب
در بخش های زیر با نکات جزئی ترین از ویلا آشنا خواهید شد.