شاید شما هم تا به حال اسم طراحی نمای اسپایدر را شنیده باشید اما نمیدانید دقیقا در مورد چه موضوعی صحبت می شود و مزایا و معایب و طریقه انجام آن به چه صورت است . در این قسمت از شرکت دکوراسیون داخلی هیرادانا قصد داریم در مورد طراحی نمای ساختمان با استفاده از شیشه اسپایدر اطلاعاتی را در اختیار شما کاربران عزیز قرار دهیم. امروزه طراحی نمای ساختمان یکی از فاکتور هایی است که در ساخت و ساز بسیار مورد توجه قرار می گیرد. طراحی نمای اسپایدر یکی از گزینه های مدرن مورد استفاده در طراحی نمای ساختمان است که در آن با استفاده از شیشه اسپایدر ، نمایی زیبا و چشم نواز طراحی می شود. مزایای طراحی نمای اسپایدر به طور خلاصه در زیر آورده شده است:
- یکی از مزایای طراحی نمای ساختمان با استفاده از شیشه اسپایدر، مقامت بالا در برابر لرزه های شدید می باشد.
- قابلیت شکل پذیری از دیکر ویژگی های مثبتی است که این نوع طراحی نما دارا می باشد.
- طراحی نمای اسپایدر جلوه ای زیبا از نمای بیرون در اختیار بیننده قرار می دهد.
- نمای دکوری نمای داخل نیز در این نوع طراحی نمای ساختمان مورد توجه قرار می گیرد.
- این نوع طراحی نمای ساختمان ، قالبیت هماهنگ سازی با نمایی دیگر را دارا است.
طراحی نمای اسپایدر بسیار متنوع بوده و دارای انواع مختلفی است که به عنوان مثال می توان : نمای اسپایدر لوله ای ، نمای اسپایدر گلس فین و نمای اسپایدر کابلی را نام برد. در ادامه این بخش از شرکت دکوراسیون داخلی و بازسازی ساختمان هیرادانا راجع به انواع نمای اسپایدر لوله ای توضیحاتی را ارائه خواهیم کرد.
نمای اسپایدر لوله ای یکی از پرکاربرد ترین نمای اسپایدر در دنیا شناخته میشود. در این مدل طراحی نمای ساختمان ، لوله های فولادی در نقش سازه پشتیبان و ارتعاش گیر ظاهر می شوند و شیشه ها بر روی آنها نصب می شود. برای آنکه ظاهر ساختمان در این مدل طراحی اسپایدر زیباتر شود از لوله هایی با جنس استیل استفاده میشود.
در طراحی نمای اسپایدر گلس فین، نمای تیغه های شیشه ای شفاف به جای لوله های قطور فولادی به جهت ارتعاش گیر استفاده می شود و می توانند در برابر نیروی باد مقاومت بهتری داشته باشند و در نهایت ظاهر زیباتری را از داخل و از بیرون ساختمان به همراه داشته باشد.
در پایان در رابطه با نماید اسپایدر کابلی باید گفت که یکی از خارق العاده ترین نوع اسپایدر سیستم اسپایدر کابلی می باشد زیرا نمای بسیار زیبایی با استفاده از شیشه و کابل های معلق به وجود می آورند که در هیچ یک از انواع اسپایدر ها وجود ندارد. اجرای سیستم اسپایدر کابلی نیازمند داشتن سازه بسیار قوی و محسابات پیچیده می باشد به همین دلیل است که این مدل طراحی نمای اسپایدر از بقیه پر هزینه تر می باشد.