در این بخش از شرکت دکوراسیون هیرادانا قصد داریم در ابتدا تعریفی کلی از کابینت داشته باشیم و سپس در ادامه نکاتی را درباره مراحل نصب کابینت برای شما بنویسیم. واژه ی کابینت در واقع ریشه ای فرانسوی دارد و در اصل به معنی مکانی برای پنهان کردن وسایل است.
در روند نصب کابینت آشپزخانه مراحل مختلفی وجود دارد . در ابتدا کسی که نصب کابینت را بر عهده دارد و نصاب نامیده می شود با توجه به تعداد و اندازه های خواسته شده بر روی دیوار علامت گذاری میکند. بعد از اینکه نشانه گذاری بر روی دیوار انجام شد اتصالات بر روی دیوار نصب می شود ، پس از نصب این اتصالات عمل نصب کابینت آغاز می گردد.
بعد ازاین مرحله یعنی بعد از اینکه کابینت ها بر روی دیوار قرار گرفتند نوبت به مرحله ای می رسد که در آن درب ها اندازه گیری می شوند . در این مرحله سفارش دهنده میتواند انتخاب کند که میخواهد از نماهای دکوراتیو در بخش هایی از کابینت استفاده کند یا خیر . که اگر نیاز به استفاده از این نماها بود می بایست برای آنها نیز اندازه گیری هایی انجام شود.
در مرحله ای که اتصالات بر روی دیوار نصب می شوند نیاز به تخصص و مهارت خاص است چرا که محکم و با اطمینان نصب شدن این اتصالات بر روی دیوار بسیار مهم است و باید آنقدر استحکام بالا باشد که بتواند وزن زیاد کابینت آشپزخانه را برای طولانی مدت تحمل کند و اگر این اتصالات در زمان نصب کابینت آشپزخانه درست انجام نشود ممکن است خطرات غیر قابل جبرانی را به جای بگذارد.
در سال های اخیر اتصالات مختلفی در این زمینه ابداع شده است که امروزه به اتصالات چوبی فلزی رسیده ایم که قابلیت اطمینان بالاتری نسبت به سایر اتصالات دارند و استفاده از آنها در نصب کابینت آشپزخانه رواج پیدا کرده است. با استفاده از این اتصالات کابینت میتواند بار بسیار بالایی را تحمل کند و خطری هم آن را تهدید نکند.
بعد از این مرحله یعنی نصب کابینت ، وارد مرحله ی فیکس کردن کابینت می شویم . فیکس کردن کابینت آشپزخانه با استفاده از پیچ و مهره های مخصوص این کار انجام می شود. در مراحل پایانی نیز رویه های کابینت بر روی آنها قرار داده می شود. و در انتها دستگیره های کابینت ها نصب می شوند. نصب دستگیره ها آخرین مرحله ی نصب کابینت آشپزخانه است و پس از آن میتوانید از آن استفاده نمایید.