طراحی، نظارت و اجرای پروژه های لوکس معماری، بازسازی،طراحی داخلی و دکوراسیون داخلی
02144274146 - 09125754921
برای تماس کلیک کنید 09125754921

طراحی نما کامپوزیت

طراحی نما کامپوزیتهمانطور که در بخش های مختلف موجود در سایت شرکت بازسازی ساختمان و طراحی دکوراسیون هیرادانا مشاهده کرده اید انواع و اقسامی از طراحی نما برای ساختمان ها توضیح داده شده است در این بخش قصد داریم شما را با طراحی نما کامپوزیت آشنا کنیم.در ادامه با ما باشید:

ورق کامپوزیت چیست

ورق کامپوزیت برای اولین بار زمانی تولید شد که نیاز به یکسری تغییرات در نمای ساختمان و تغییر جنس متریال احساس شد. طراحی نما کامپوزیت برای اولین بار در آلمان ساخته و تولید شد و بعد از آن استفاده و طراحی نما کامپوزیت در اکثر کشورها رواج پیدا کرد.و هر روزه استفاده از ان رو به افزایش است . دلیل این امر نیز این است که تا به حال هیچگونه نارضایتی از طراحی نما کامپوزیت مشاهده نشده است و این خود نشان دهنده این است که میتوان از نما کامپوزیت به عنوان یک متریال خوب برای نما استفاده کرد.

در دنیای معماری قدیم همه ی ساخت و ساز ها به شکل قدیمی و سنتی انجام میشدندو احساس نیاز به تغییرات مدرن در بین معماران و مردم مشاهده نمیشد . در آن زمان معماری به شیوه سنتی انجام میشد و معماران این کارها را به شکل تجربی یاد گرفته بودند و نسل به نسل به فرزندان خود یاد میدادند. اما از زمانی که معماری به شکل یک رشته تحصیلی در دانشگاهها درآمد و معماران تحصیل کرده وارد بازار و عرصه کاری و ساخت و ساز شدند و به طور همزمان عصر مدرنیسم هم آغاز شد ، تبادل اطلاعات معماری بین کشورها و بخصوص آلمان و اروپا افزایش پیدا کرد و این نحوه طراحی نما کامپوزیت کم کم وارد ایران شد و معماران توانستند شیوه های نوین نماکاری را همراه با مدرنیته تجربه کنند. این مدرنیسم شدن هم همزمان با ظهور طراحانی اتفاق افتاد که شکل و ظاهر خوبی برای این ساختمان ها و نمای آنها طراحی میکردند و از طرفی هم که در مبحث متریال مورد استفاده هیچ مشکل و بی کیفیتی وجود نداشت. این شد که استفاده ز طراحی نما کامپوزیت در بین مردم جا افتاد و به عنوان یک طراحی جدید در ساخت نمای ساختمان ها آن را پذیرفتند.

مشخصات فنی ورقهای کامپوزیت:

سبکی:

از مشخصه های بارز نمای کامپوزیت سبک بودن آن است . همیشه در نظر داشته باشید که در طراحی نمای کامپوزیت نیازی به محاسبات پیچیده برای وزن متریال ندارید چرا که از مزیت های این نوع نما سبک بودن آن را میتوان نام برد که این سبکی در بین دیگر متریال های طراحی نما کمتر دیده شده است.

2.خواص آکوستیک

این به این معنی است که ورق های کامپوزیت خاصیت عایق بودن دارند یعنی در طراحی نمای کامپوزیت تبادل حرارت و صدا بشدت کاهش پیدا میکند و از این جهت میتوان گفت برای ساختمان هایی در کنار خیابان های پر رفت و آمد و پر سرو صدا یا در کنار اتوبان ها ساخته شده اند بسیار مناسب هستند..

3.شکل پذیری

اگر دنبال ساخت نمایی هستید که بتوانید حالت انحنا دار به آن بدهید و نمای ساختمان شما حالت گرد داشته باشد بهترین انتخاب برای شما طراحی نمای کامپوزیت است چرا که ورقه های کامپوزیت تا صد و سی و پنج درجه قابلیت خم شدن و شکل گرفتن دارند..

4.تنوع رنگ

تا به حال تحقیقات زیادی در زمینه رنگ پذیری انواع نماهای ساختمانی انجام شده است و نتیجه حاصل شد ه این بوده است که رنگ پذیری و کیفیت بعد از رنگ در نوع نمای کامپوزیت از همه نوع های دیگر بیشتر بوده است و نگهداری رنگ در این نوع و ماندگاری آن بسیار بالا بوده است . بنابراین در جاهایی که کیفیت رنگ استفاده شده در نمای ساختمان و مقاومت آن به باد و باران و غیره در درجه بالایی از اهمیت قرار دارد باید از طراحی نمای کامپوزیت برای ساختمانتان استفاده کنید.

5.مقاومت دربرابر آتش

اگر نمایی میخواهید که ضد آتش باشد حتما نمای کامپوزیت را انتخاب کنید چرا که در کشورهای مختلف این نوع نما به عنوان نمای ضد آتش استفاده شده و کاربر دارد. از این لحاظ برای امنیت ساختمان بسیار مفید است چرا که باعث میشود آتش نتواند از بحش جلویی ساختمان که همان نما می باشد به داخل ساختمان نفوذ کند و این مهمترین مزیتی است که یک نما میتواند داشته باشد..

10 / 10
از 1 کاربر
ارسال نظر
اکبر یزدی : خرید
2 0
سلام و عرص ادب لطفا اگه این نما بکید متری چقد تمام میشه ممنونم حدود ۱۰۰ متر نمای ساختمان میباشد
بهمنی : نرخ کامپوزیت
2 0
با سلام . خواستم قیمت تمام شده نمای کامپوزیت برای یک ساختمان دوطبقه با همکف با عرض ۶ متر و بلندی ۷ متر را برایم محاسبه و اعلام بفرمایید
مدیریت : پاسخ
2 0
سلام در خدمتتون هستیم لطفا با شماره های ما تماس بگیرید
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :