بازسازی اداری چیست؟
بازسازی ساختمان اداری جزو مهمترین شاخه های بازسازی می باشد. اما سوالی که مطرح میشود، هزینه بازسازی ساختمان اداری است و اینکه بازسازی ساختمان اداری معقول تر است یا تخریب کامل ساختمان اداری تجاری؟ قطعا بازسازی اداری هزینه ی کمتری از تخریب خواهد داشت. در کل مکانی که افراد بیشتر اوقات خود را آنجا می گذرانند، باید از همه لحاظ مناسب باشد. وجود یک دکوراسیون اداری لاکچری انگیزه کار را در افراد بالا می برد. علاوه بر کارمندان، مشتری ها هم از دیدن تغییرات شیک و به روز لذت برده و بیشتر به آنجا جذب می شوند. تغییراتی که در ساختار ساختمان اداری برای به روز شدن و شیک شدن محیط به وجود می آوریم، بازسازی اداری است که فاکتوری مهم برای پیشرفت و موفقیت آن تجارت می باشد. بازسازی دفتر اداری باعث ایجاد فضایی تازه برای کارکنان می شود. همچنین استفاده از سیم کشی های جدید به نوعی باعث صرفه جویی در مصرف انرژی و پایین آمدن هزینه انرژی خواهد شد. با برداشتن دیوارها، فضای داخلی ساختمان هم دل باز تر و بزرگتر می شود. در ادامه با هیرادانا همراه باشید.
بازسازی اداری برند فرش بهشتی با شرکت معماری هیرادانا
09125754921
بازسازی ساختمان های اداری به چندین دلیل مختلف ممکن است انجام شود، آن دلایل عبارتند از:
۱- مقاوم ساختن ساختمان
۲- ایجاد تغییرات معماری داخلی
۳- بازسازی اداری به خاطر فرسودگی ساختمان
۴- بازسازی مبلمان و تمام دکوراسیون.
در بازسازی اداری از کجا شروع کنیم؟
بازسازی اداری و دفتر کار مخصوصاً از نظر تغییر دکوراسیون، از محبوبیت بالایی در بین صاحبان کسب و کار برخوردار است. از اولین مراحلی که باید به آن توجه کرد البته بعد از انتخاب یک شرکت مطمئن و معتبر برای انجام بازسازی اداری، تقسیم بندی کردن فضاها بر طبق نیاز و میل کارفرما می باشد. انجام لوله کشی های جدید، سیم کشی و نور پردازی های متفاوت، تعیین کف پوش ها مراحل بعدی می باشند. همچنین بازسازی مبلمان اداری با خرید مبلمان و صندلی های جدید متناسب با فضا از مواردی می باشد که در مراحل پایانی قابل انجام است. باید مشخص شود که هر فضا برای چه سمتی و به چه کسی تعلق دارد. یعنی اتاق مدیر و کارمندان مشخص شوند.
هزینه بازسازی اداری و دفتر کار
بازسازی دفتر اداری دارای هزینه های متفاوتی می باشد. هزینه بازسازی واحد اداری یکی از عوامل تعیین کننده در انجام آن است. هزینه معمولاً به عواملی مثل درجه و حجم بازسازی اداری، نوع مواد به کار رفته، دستمزد افراد ماهر و... بستگی دارد. اگر تعمیرات فضای اداری فقط در حد تغییر دکوراسیون داخلی باشد، مطمئنا در مقایسه با بازسازی سازه ای هزینه کمتری در پی خواهد داشت.
وضعیت اولیهی ساختمان، برند متریال به کار رفته برای قسمتهای مختلف، دستمزد کارگران و پیمانکار، اندازهی ساختمان اداری، حمل و نقل نخالهی ساختمان و غیره همگی در تعیین هزینهی نوسازی فضای اداری موثر هستند. هزینهی نوسازی فضای اداری بسته به متراژ آپارتمان و میزان بازسازی گوناگون است؛ برای مثال هزینهی بازسازی حداقلی یک آپارتمان 50 متری حدود 89 میلیون تومان و هزینهی بازسازی خوب یک آپارتمان با متراژی بالاتر از 140 به 510 میلیون تومان خواهد رسید.
راهکار کاهش هزینه و زمان در بازسازی دفتر کار
هنگام بازسازی ساختمان های اداری میتوانید جهت کم کردن هزینه، بعضی موارد که خیلی ضروری نیستند را حذف کنید. باید نقشه تعمیرات را از قبل تهیه کرده و بعد از تخمین زدن هزینه بازسازی ساختمان، اگر قادر به پرداخت آن نبودید یا هزینه سنگین بود بعضی موارد غیر اساسی را از نقشه حذف کنید. مثلاً اگر شما فقط در طول روز در آن ساختمان کار می کنید، میتوانید میزان نورهای مصنوعی را کاهش دهید. این مواردی که قابل حذف هستند با توجه به موقعیت ساختمان و زمان کاری آن، قابل تعیین می باشند. هزینه بازسازی اداری با انتخاب کردن یک شرکت معتبر پایین تر خواهد آمد، چون این شرکت ها معمولاً اکثر لوازم جهت بازسازی اداری را خود در اختیار دارند، همچنین با راههای کاهش هزینه هم آشنا هستند.
تقسیم بندی فضای اداری در اجرای بازسازی و دکوراسیون اداری
در بازسازی اداری و دفتر کار میتوان با استفاده از پارتیشن های مختلف به تقسیم بندی و جدا کردن فضاها اقدام کرد. پارتیشن ها با جنس های مختلف در بازار عرضه می شوند و میتوان با توجه به میزان نور ساختمان و طبق میل مشتری از هر کدام از آنها استفاده کرد. پارتیشن های ام دی اف، چوبی، آلومینیومی و شیشه ای برای جدا کردن فضاها مورد استفاده قرار می گیرند. حتی میتوان به صورت ترکیبی هم از آنها استفاده کرد. پارتیشن ها مثل دیوار نیستند که فضای زیادی اشغال کنند، اما تمرکز و آرامش لازم را به کارکنان می دهند. پارتیشن های شیشه ای باعث انتقال نور و روشنایی ساختمان می شوند. پارتیشن های چوبی هم ایجاد فضایی صمیمی در ساختمان می کنند. انتخاب با کارفرما است که از چه پارتیشنی استفاده نماید.
اهمیت تخصص شرکت معماری در تعمیرات فضای اداری
در بخش های قبلی درباره بازسازی ساختمان، بازسازی فضاهای مختلف، بازسازی ساختمان قدیمی و .. صحبت کردیم. حال میخواهیم به مقوله بازسازی ساختمان اداری بپردازیم. چرا که این نمونه یکی از نیازهای امروزه محیط های اداری و کارفرماهاست. دفاتر اداری به مروز زمان و مراجعه زیاد مشتری و ارباب رجوع نیاز به مرمت پیدا می کنند. برای این امر باید به متخصصین بازسازی ساختمان اداری مراجعه کنیم. شرکت های معتبری که در این زمینه کار می کنند برای هر فیلدی متخصصین مربوط به همان فیلد را دارند. یعنی شخصی که برای بازسازی ساختمان مسکونی تبحر دارد در زمینه بازسازی ساختمان اداری نباید به وی مسئولیت یا پروژه ای بدهند. بلکه هر شخصی در زمینه کاری خودش پروژه میگیرد و این نکته از این لحاظ حائز اهمیت است که سلیقه و چیدمان و حتی دکور بندی در بخش مسکونی با اداری کاملا متفاوت است و این موضوع در انتخاب یک متخصص خوب بسیار مهم است. اینکه بدانیم کسی که دفتر کارمان را برای بازسازی به دست وی سپرده ایم در کار خودش خبره است بسیار موجبات آرامش فکری ما را فراهم می کند.
مراحل بازسازی ساختمان اداری:
در ابتدا باید تمامی فضاهای مورد نیاز کارفرما را به تفکیک متراژ و موقعیت قرارگیری تقسیم بندی کنیم. از کارفرما بپرسیم که دقیقا به چند فضای مجزا نیاز دارد و میخواهد این موقعیت ها به چه شکلی باشد. و از همه مهمتر اینکه بدانیم در هر کدام از این موقعیت ها چه کسانی قرار است قرار بگیرند. به عنوان مثال طراحی محلی که منشی قرار دارد با طراحی اتاق کنفرانس از جهت میزان نورپردازی و طرح دیوارها و در کل دکوراسیون چیدمان بسیار متفاوت می باشد. پس در درجه اول لوکیشن ها را مشخص میکنیم. در مراحل بعدی به این نکته می پردازیم که نور ورودی محیط از کدام سمت است و نورپردازی داخلی به چه شکلی باید انجام بگیرد، چیدمان میز و صندلی و تعداد لوازمی از این قبیل چقدر است و اگر نیازی به خرید وسایل داریم حتما برای خرید آنها اقدام کنیم.
در بعضی از ساختمان های اداری نیاز به نصب پارتیشن و یا پرده خواهیم داشت که با توجه به مهندسی محیط و اینکه دقیقا در کجای دفتر به چه نوع جدا کنندهای نیاز است، آنها را نیز تهیه کرده یا سفارش می دهیم تا در طی مراحل بازسازی و تعمیر ساختمان این وسایل نیز به دست ما برسد.
سه نکته کلیدی در بازسازی اداری و دفتر کار
هنگام بازسازی واحد اداری باید نکات زیادی را مد نظر قرار دهید، اما سه نکته وجود دارد که از همه مهمتر می باشند.
۱- در بازسازی دفتر اداری باید حتماً کاربری اتاق ها یا فضاها را مشخص کنید. هر فضایی نیاز به دکوراسیون و رنگ آمیزی خاص خود دارد. مثلاً اتاق انتظار، آبدارخانه و حسابداری نمی توانند فضایی عین هم داشته باشند. اتاق مدیر باید دکوراسیون خاص خود را داشته باشد.
۲- نور پردازی ساختمان در دکوراسیون اداری خیلی مهم است. اگر اتاقها نور گیر نباشند یا ساعات کاری شرکت شب باشد، حتماً به نورپردازی مصنوعی نیاز پیدا خواهید کرد. باید نور مورد نیاز فضا را با لامپ های کم مصرف تامین کرد.
۳- رنگ آمیزی دیوار ها از نکات خیلی مهم در بازسازی دکوراسیون اداری می باشد. دکوراسیون هم باید متناسب با رنگ دیوارها تعیین شود. باید سعی کنید از رنگ های پر انرژی در بازسازی ساختمان های اداری استفاده کنید. رنگ های خنثی و سرد محیط را کسل کننده نشان می دهند.
در برخی موارد یکسری پیشنهادات برای فضاهای اداری هست که به کارفرما پیشنهاد می دهیم و در صورت موافقت وی برای انجام آنها در محیط اقدامات لازم را انجام می دهیم. به عنوان مثال یکی از مواردی که در اکثر محیط های اداری باید وجود داشته باشد کتابخانه است. یا در برخی ادارات پیشنهاد میشود برای شادابی و طراوت بخشیدن به محیط از تعدادی گلدان استفاده شود. تمام این موارد بسته به نظر کارفرما در محیط اداری و طی مراحل بازسازی ساختمان اداری اعمال می شود. شرکت معماری هیرادانا با داشتن نیروهای کار آزموده و متخصص در امر طراحی داخلی، دکوراسیون منزل، بازسازی ساختمان، بازسازی منزل، طراحی دکوراسیون منزل، تعمیرات ساختمان، طراحی ویلا، بازسازی آپارتمان، بازسازی ویلا، دکوراسیون داخلی، بازسازی خانه، بازسازی مغازه، بازسازی آپارتمان، دکوراسیون اداری، دکوراسیون، طراحی آشپزخانه و اجرا دکوراسیون داخلی می تواند پاسخگوی تمام نیاز های شما در امر معماری و بازسازی ساختمان باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.
اشتباهات رایج در تعمیرات فضاهای اداری
1) نداشتن هدفی دقیق از نوسازی و عدم تحقیقات کافی در این حوزه.
تحقیقات یک جنبهی مهم پیش از آغاز تعمیرات است. تحقیقات ناکافی منجر به شکست پروژهی بازسازی فضای اداری میشود. تحقیقات به شما اجازه میدهد تا با دینامیک سازهها، بودجه و برنامه ریزی برای حوادث غیر قابل پیش بینی آشنا شوید.
2) عدم برنامه ریزی برای آینده.
یکی از بزرگترین اشتباهات در بازسازی فضای اداری نداشتن یک برنامهی جامع میباشد. نداشتن برنامه منجر به تاخیر در دستیابی به نتایج، کمبود بودجه و سایر مشکلات میشود.
3) بودجهی کم و عدم تنظیم بودجه.
نوسازی فضای اداری میتواند گران باشد، بنابراین تعیین بودجه امری بسیار مهم است. بیش از اندازه برای چیزهایی که ضروری نیستند هزینه نکنید یا برای چیزهای مهم به اندازهی کافی هزینه کنید. هنگام تعیین بودجه، قیمتهای بازار را به خوبی ارزیابی کنید.
4) عدم استخدام پیمانکار یا مدیر پروژهی متخصص.
درست است که پیش بردن یک پروژه به تنهایی میتواند راه خوبی برای ذخیرهی پول باشد، اما بهتر است بعضی چیزها را به متخصصین محول کرد. نوسازی فضای اداری یکی از این موارد است؛ نداشتن یک پیمانکار متخصص میتواند برای شما گران تمام شود.
5) در نظر نگرفتن قوانین منطقه بندی مربوط به حوزههای مسکونی و قوانین ساختمانی.
در بازسازی فضای اداری قوانین منطقه بندی و ساختمانی برای حفاظت و امنیت انسانها ضروری هستند. در صورت عدم رعایت قوانین خودتان، کارکنانتان و هر کسی که از ساختمان اداری شما بازدید میکند را در خطر قرار میدهید.
کف پوش مناسب نوسازی فضای اداری
رنگها در عملکرد و میانکنشهای ما موثر اند؛ لذا رنگهای مشخص کف پوش برای بیزینسهای گوناگون مناسب اند. در صورتی که بیزینس شما آنالیزی است و توجه به جزئیات در آن اهمیت دارد، از تن رنگ قرمز برای کف پوشها استفاده کنید. رنگ قرمز تفکر عملی را ارتقا میدهد و همچنین باعث میشود شما در نگاه مشتری با اعتماد به نفس به نظر برسید.
دیوار پوش مناسب ادارات
دیوار پوش متریالی است که میتواند بر سطوح عمودی با هدف حفاظت و زیبایی قرار بگیرد. کاشی چینی یکی از دیوار پوشهای سنتی است که از امنیت بالایی برخوردار است و معمولا در سرویس بهداشتی و آشپزخانهی ادارات به کار میرود. همچنین از آن جا که کاغذ دیواری مدرن است و دارای طرح و نقش گوناگون است، میتواند انتخاب مناسبی برای پوشش دیوارها باشد. به علاوه سنگ متریالی است که میتواند در نوسازی فضای اداری شکوه و جلال را به همراه داشته باشد. آجرهای نمایان نیز انتخاب مناسبی برای پوشش دیوار اصلی هستند خصوصا اگر در تضاد با سایر بخشهای اتاق باشند.
بازسازی اداری با مشاوره و بازدید رایگان شرکت معماری و دکوراسیون هیرادانا: 09125754921