طراحی نظارت و اجرای پروژه های لوکس ساختمانی ، بازسازی و دکوراسیون داخلی
44274146 - 22172068 - 09125754921
برای تماس کلیک کنید 09125754921

بازسازی و طراحی داخلی اداری هایبال در شهر سیدنی استرالیا

بازگشت به لیست مقالات » | دوشنبه 28 مرداد 1398 در ساعت 17 : 33 دقیقه | نظرات کاربران ( 0 )

در ادامه روند شناخت پروژه های برتر طراحی داخلی و بازسازی ساختمان در دنیای معماری در این مقاله در شرکت دکوراسیون داخلی هیرادانا قصد داریم دکوراسین اداری یکی از جذاب ترین و موفق ترین طراحی داخلی اداری در سال 2017 ، در شهر سیدنی استرالیا بپردازیم .

این محیط اداری به مساحت 450.0 m2 و در فضایی مستطیل شکل طراحی شده است .ساختمان هیبال به گونه ای طراحی شده است که فضای بیشتری را برای تیم بوجود آورد تا از آن طریق روند رو به رشد خود را سریع تر کند و مرکز کار نیز باید محیط پر جنب و جوش و فعال را برای کار خلاقانه و فعالیت های اجتماعی پرورش دهد.

استودیو هایبال در سیدنی در طبقه همکف یک کارخانه ی کفش 5 طبقه قدیمی واقع شده است . تعمیرات ساختمان  فضای مرمت شده به کارکنان این اجازه را میدهد تا از یک تغییر فرهنگ به شیوه ای درست برای همکاری و پیشبرد اهدافشان استفاده کنند . در هم آمیختگی فضای قدیمی و جدید که قادر به ایجاد تغییرات فرهنگی در سطحی وسیعتر است .

پوسته ساختمان از سقفهای اکسپوز بلند و کف بتنی جلا یافته تشکیل شده است که دارای لکه های رنگی باقیمانده از گذشته صنعتی ساختمان است .

این استودیو با الهام از آموزش دادن و یادگیری ، کانون اصلی این فضا را شکل میدهد  و نشانگر تحول در محیط های یادگیری در عصر حاضر است . تنظیمات متنوع و متحرک و سریع برای کار ، یادگیری و بازی در کل فضا وجود دارد . مجموعه ای از تنظیمات که برای فعال کردن فعالیت های آنالوگ ، دیجیتال و فیزیکی در محل کار ایجاد شده و الهام بخش نبوغ و نوآوری است .

این فضا بجز فضای اصلی سالن کار ، شامل اتاق هایی است که برای کار های مجزایی تشکیل شده است . اتاق هایی برای کار گروهی متمرکز یا استفاده فردی ، یک اتاق کاملا سفید برای خالی کردن ایده ها و افکاری که در مغز کارکنان یا مراجعه کنندگان وجود دارد و اتاق های جلسات کاملا محصور یا نیمه خصوصی در سطوحی از دیوار .

ایده ای که تیم طراحی برای بیان این فضا داشت این بود که این ساختمان را به یک نمونه برای تحول در محیط کار تبدیل کند . مکانی جامع که تخیل ، خلاقیت و همکاری افراد را تشویق و تحریک کند و هم چنین در کنار آن نیز به رفاه کارکنان توجه ویژه ای داشته باشد .

این مرکز با توجه به نیاز تعامل با جامعه ، خانواده ها و گروه های مدرسه ای تشکیل شده است و باعث میشود آنها با وارد شدن به این ساختمان چگونگی تعامل کودکان و دانش آموزان با یکدیگر و جامعه را یاد بگیرند .

اما ایده ی دیگری که تیم طراحی در این پروژه به اجرا در آورده است استفاده ی فراوان از متریال چوب است . این متریال در مبلمان و کمد ها ، قفسه ها و در بخشی هایی از سطوح دیوار ها به چشم میخورد . این تک متریال بودن و استفاده از متریال چوب برای این پروژه تماما در جهت صمیمیت و دل پذیر تر کردن فضا بوده است و طراح معتقد است این حجم استفاده از چوب باعث انرژی بخشیدن به فضا میشود .

طراح با به وجود آوردن چندین فضای استراحتی در داخل سطوح دیوار ، باعث ایجاد فضاهایی نیمه خصوصی برای یک نفر یا فضاهایی برای جلسات گروهی چند نفره شده است .

اما ایده ی دیگر طراح این بوده است چیدمان مبلمان و دکوراسیون داخلی اداری  این مرکز به گونه ای باشد که کارکنان در انتخاب دکوراسیون ، جابجایی صندلی ها و میزها و انتخاب گلدان ها و محل قرار گیری آنها بتوانند تصمیم بگیرند و با مرور زمان با تغییر دکوراسیون ، از تکراری شدن فضا جلوگیری کنند .

در نهایت این استودیو مکانی برای کار و شگفتی است . این فضا هم یک محیط خوشایند و راحت برای کارمندان است هم به نوبه ی خود آن را به یک فضای جذاب و دعوت کننده برای همکاران ، مراجعه کنندگان و جامعه تبدیل میکند .

10 / 10
از 2 کاربر
ارسال نظر
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :

سایر مقالات